Ben jij op zoek naar een loungezetel voor in jouw living maar weet je niet goed waarop je moet letten? Op volledig tevreden te zijn over de aankoop van jouw loungezetel, kan je best rekening houden met een aantal factoren. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld de kwaliteit van de zetel, want je wilt waarschijnlijk dat je loungezetel jarenlang mee kan. Ben jij benieuwd naar de andere aspecten? We leggen ze voor je uit.

Maak een korte analyse van je ruimte:

De analyse van je ruimte hoeft niet heel moeilijk te zijn of veel tijd in beslag te nemen. Maar je moet er wel voor zorgen dat je dit goed doet. Het is belangrijk dat je weet welke ruimte je in de kamer wilt besteden aan een loungezetel en welke ruimte aan een mooie kast bijvoorbeeld. Het is hiervoor handig als je een plattegrond van je woonkamer maakt en waarop je vervolgens meubels op schaal kan uitknippen. Dan kan je op deze manier de indeling van je ruimte visueel duidelijk weergeven en het wordt duidelijker hoe je de ruimte het beste kan benutten. 

Hoe bepaal je waar je loungezetel komt te staan?

Bij het uitkiezen van een loungezetel of eender welke zetel, is het belangrijk dat je weet of je dit meubelstuk in de rechter-, of juist in de linkerhoek wilt. Wat ook goed is om te weten, is dat de hoek van de loungezetel wordt bepaald vanuit de positie waarbij je voor de zetel staat. Kies je voor een loungezetel van Urban Sofa? Dan kan je voor alle zetels de keuze maken uit maar liefst drie maten. Ook de stijl en de bekleding van de loungezetel kan je volledig zelf naar je eigen smaak aanpassen.

Kies een loungezetel van Urban Sofa:

De meubelstukken van Urban Sofa hebben de beste kwaliteit aan een scherpe prijs. Je kan gemakkelijk je bankstel volledig naar je eigen wensen samenstellen. Een modern of een klassiek design? Je zult waarschijnlijk wel een passend loungezetel vinden. Wil je een diepe loungebank of eerder een kleine? Bij Urban Sofa zijn er genoeg opties! Om al eens inspiratie op te doen over een loungezetel kan je gemakkelijk het assortiment online bekijken. Hier kan je de specificaties zoals de prijzen, afmetingen, stoffen en verkooppunten uitgebreid terugvinden. Vind je het moeilijk om een keuze te maken met al deze mogelijkheden? Je kan altijd bij ons terecht voor een deskundig interieuradvies en wie weet neem jij binnenkort wel je rustmomentjes op je loungezetel van Urban Sofa.