Voel jij de vakantie al in je tuin?

Dat het fijn is om buiten te genieten van heerlijk weer, is iets waar we het allemaal over eens zijn toch? In de zomer kan het soms super druk zijn in speeltuinen of op het terras wanneer je met vrienden wilt genieten van een heerlijke cocktail. Maar hoe fijn is het als jij een vakantiegevoel krijgt in je eigen tuin?

Wat vind jij belangrijk in je tuin?

De inrichting van je tuin is natuurlijk iets persoonlijks. Wat jouw buren mooi vinden, vind jij misschien niet mooi en wat jij mooi vindt, kunnen je buren dan weer niet mooi vinden. Daarom is het belangrijk dat jij je tuin zo inricht dat je het zelf mooi vindt. Vind jij privacy belangrijk? Dan kan jij bijvoorbeeld een hoge haag laten groeien of een mooie houten schutting laten plaatsen.

Daarnaast kan afkoeling ook heerlijk zijn in je tuin. In de schaduw van een boom of van een struik kunnen jij en je kinderen heerlijk ontspannen. Een tip van ons: Kan je niet goed tegen de warmte? Plaats dan veel groen in je tuin. Struiken en bomen zorgen voor een iets frissere temperatuur tijdens warme zomerdagen. Daarnaast kan een parasol ook super handig zijn om schaduw te creëren.

Houd jij van bloemen?

Je kan je tuin gemakkelijk opvrolijken door leuke bloemen en planten in je tuin te plaatsen. Welke kleuren van bloemen je graag ziet, is natuurlijk iets persoonlijks. Gelukkig zijn bloemen er in alle kleuren en maten. Durf kleuren te combineren en kom thuis in een prachtige en vrolijke bloementuin.

Hoe creëer je luxe in je tuin?

Luxe is iets wat voor iedereen een andere betekenis heeft. Luxe creëren in je tuin kan door er een bubbelbad of een zwembad in te plaatsen. Dat brengt de vakantiesfeer toch echt tot in je tuin? Hoeft een bubbelbad of zwembad in de tuin voor jou niet maar wil je toch graag meer luxe in je tuin? Dit kan je ook op allerlei andere manieren doen. Denk bijvoorbeeld maar aan een luxe tuinset. En om het allemaal nog beter te maken; een design tuinset. Want van goede kwaliteit kan je extra lang genieten. Houdt dit je tegen omdat je denk dat een design tuinset enorm duur gaat zijn? Geen zorgen, wij hebben een oplossing voor je. Loncin heeft een outlet waar jij prachtige designmeubelen kan scoren. De design meubelen voor binnen en buiten zijn aan zeer aantrekkelijke prijzen. Heb je interesse? Bezoek dan zeker de website van Loncin!