Een nieuw verslavend spelletje op je smartphone is Woord Snack. Je moet hierbij telkens het nieuwe woord raden om een level verder te komen. Maar het kan gebeuren dat je vast komt te zitten met een potje Woord Snack. Bijvoorbeeld als je het antwoord helaas niet kan raden. Wij hebben gelukkig een tip om achter de woord snack antwoorden te komen. 

Check de oplossing online

Het is misschien cheaten, maar als je echt geen level meer verder komt kan je de antwoorden online zien. Op speciale websites kan je de woord snack antwoorden vinden. Ze staan per level genoteerd. Je hoeft zo niet meer eindeloos te gokken welke antwoorden je met de gegeven letters kan maken. Dankzij de antwoorden weet je precies hoe je een level verder kan komen. 

Pak een woordenboek erbij

Wil je liever niet gaan cheaten? Pak dan een ouderwets woordenboek erbij. Met een woordenboek heb je een catalogus om na te pluizen. Je kan hierin precies zien welke woorden een optie zijn met de letters die je hebt. In het begin zal dit nog niet nodig zijn. Maar als je verder in het spel komt worden de woorden steeds lastiger om te vormen. Het kan soms echt een uitdaging zijn om een level verder te komen. 

Ga zelf woord snack spelen

Ben je nu wel nieuwsgierig geworden naar de nieuwe hype voor je smartphone? Ga dan zelf een potje woord snack spelen. In de Play Store of Apple Store kan je gratis de app downloaden en installeren. Je kan zo zelf een gokje gaan wagen en wie weet raad je de woorden wel zonder de antwoorden. Het blijft natuurlijk wel leuk om zelf te winnen in plaats van de antwoorden van woord snack opzoeken. Je weet zo zeker dat je het echt helemaal zelf gedaan hebt.